Piirin Tiedote1/2005

Tervehdys piirin yhdyshenkilöt !

Hiljaa hyvä tulee, niin voisi kutsua tätä tämän vuoden piirin alkuvuotta. Ne joilla on taitoa, niillä ei ole aikaa. Ja ne joilla on aikaa, ei ole taitoa. Jotain tähän suuntaan voisi antaa selitykseksi sille että piirin hallitus ja piirin kotisivut heräävät henkiin vasta nyt.

Eli piirin kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.shakki.net/kerhot/POKS/Kssp/piiri.index.htm, eli PoKSin kotisivujen alta. Sieltä löytyvät viime kisojen tulokset ja ym. Jos sieltä löytyy puutteita tai virheitä mm. muotoilussa, niin syy on yksin minun ammattitaidottomuuteni. Tämä on eräänlainen harjoitustyö minulle. Mutta pyrin korjaamaan virheet, pääasiahan oli että saimme edes jonkinlaiset sivut toimintaan.

Sieltä löytyy myös piirin tilinumero ja siinä käytettävät viitenumerot. Pyytäisinkin nyt ystävällisesti että myös viitsisitte käyttää niitä. Jäsenmaksuun kaikille on yhteinen viitenumero ja kaikille Kaakon ketjun osakilpailuille on omansa. Näin säästetään muutama euro.

Lähettäkää kilpailukutsut, tulokset ja moitteet minulle osoitteeseen, email:jukka.t.aho@mbnet.fi Olen lähettänyt Keskusshakkiliittoon yhteisen ohjelmarungon kilpailukalenteriin, mutta totta kai lähetätte sinne erikseen myös kilpailukutsun kilpailustanne.

Tässä oli kai kaikki tärkeimmät tällä kertaa. Menestyksellistä shakkivuotta !

Terveisin Shakkipiirin puheenjohtaja Jukka Aho