Peli-illat

Peli-illat tiistaisin 19.00 alkaen. Osoite yhteystiedoissa.

Peli-illoissa pelataan pikapeliä 5 + 5 min ajoilla. Pikapeliä pelataan kausikilpailuna kolmen kuukauden jaksoissa. Ensimmäinen kausikilpailu on tammi - maaliskuussa, toinen  huhti - kesäkuussa, kolmas heinä - syyskuussa ja neljäs loka - joulukuussa.

Yksittäisissä pikapeliturnauksissa ei jaeta palkintoja, vaan parhaiten sijoittuneet saavat jokaisesta turnauksesta kausikilpailupisteitä, joiden yhteenlaskettu summa kunkin jakson lopussa ratkaisee palkintosijat. Yksittäisen turnauksen voittaja saa seitsemän pistettä, toinen viisi, kolmas neljä, neljäs kolme, viides kaksi ja kuudes yhden pisteen. Mikäli pelaajia on vähemmän kuin kuusi, niin voittaja saa yhden pisteen enemmän kuin mitä pelaajien lukumäärä on, toinen saa yhden pisteen vähemmän kuin pelaajien lukumäärä, kolmas saa kaksi pistettä vähemmän kuin pelaajien lukumäärä on jne. Mikäli pelaajia on niin paljon, että pelataan kahdessa ryhmässä, niin B-ryhmän voittaja saa 4 pistettä toinen 2 pistettä ja kolmas 1 pisteen. Ahkera osallistuminen palkitsee, vaikka ei aivan joka kerta sijoittuisikaan aivan kärkisijoille.

Kausikilpailu 2015 loka - joulukuu tulokset

Kausikilpailu 2015 elo - syyskuu tulokset

Kausikilpailu 2015 huhti - kesäkuu tulokset

Kausikilpailu 2015 tammi - maaliskuu tulokset

Pikapeli vahvuuslista

Vanhemmat kausikilpailut

Jäsenmaksut

Turun shakinystävien jäsenmaksu on 10 €, nuoret ja opiskelijat 5 €. Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI54 5711 6120 1666 12 BIC OKOYFIHH. Muista laittaa nimesi viesti-osaan.

TSY  tiedote

Tarvitset tiedoitteen lukemiseen Adobe Acrobat Reader-ohjelmiston, jonka voit ladata täältä.

01 / 2006

TSY:n hallituksen kokoonpano

Seppo Vannassalo, Puheenjohtaja

Juha Heinoi, Rahastonhoitaja

Mika Hakala, Sihteeri

Jyrki Alkkiomäki

Kari Kaveniemi

Juha Laajo