Nopean shakin joukkue-SM Mäntässä 16.5.2010

SalSK 1 oli ensimmäiseksi sijoitettu selokeskiarvolla 2406. Muita suosikkeja olivat esimerkiksi TammerSh 1 (2302), EtVaS (2344), MatSK (2344) ja VammSK (2238).

Ensimmäisellä kierroksella voitimme Lahden ykkösjoukkueen melko helposti. Toisella kierroksella vastaan asettui Matinkylä. MatSK kaatui hienon esityksen jälkeen, kun Kalle kukisti Soloženkinin ja Heikki hieroi pitkän loppupelin päätteeksi koko pisteen Hentusesta.

Neljännellä kierroksella voitimme Vammalan melko ylivoimaisesti, mutta viidennellä hävisimme viime vuoden mestarille Tammer-Shakille, joka kosti kakkosjoukkueensa tappion kolmannelta kierrokselta. Onneksi Matinkylä kukisti Tampereen heti seuraavalla kierroksella ja itse nujersimme EtVaSin jopa 3½-½.

Ennen viimeistä kierrosta jaoimme kärkisijan Matinkylän kanssa. Viimeiseltä kierrokselta riitti 3½-½ voitto, koska vertailumme oli hieman parempi kuin Matinkylällä. Viimeinen vastustaja oli Järvenpää. Kolmen voiton jälkeen viimeinen peli sovittiin tasan ja mestaruus varmistui.

Myös SalSK 2 menestyi hyvin. Kakkonen pani kampoihin erinomaisesti esimerkiksi SSK:lle ja VammSK:lle. Sijoitus lopulta hienosti jaettu seitsemäs.

SalSK 1 1. 12/14
Kalle Kiik 4½/7
Antti Pihlajasalo 6
Heikki Westerinen 6
Hannu Pihlajasalo

SalSK 2 10. 8/14
Jari Järvenpää
Samuli Nieminen
Heini Puuska
Juho Pelto 4

Hannu Pihlajasalo