Pasin muistoblixti

Pääsiäislauantaina 26.3.2016 

HSL järjestämä Pääsiäisturnaus pelataan tänä vuonna liiton entisen puheenjohtajan Pasi Korhosen muistoturnauksena. Turnauksen yhteydessä pelataan myös pikashakkiturnaus, jonka yhteydessä voidaan tarkemmin muistella Pasia ja Pasin shakillista elämää. Turnauksen osanottajille on tarjolla pieni iltapala, joka sisältyy osanottomaksuun. 

Kilpailu alkaa heti 4. kierroksen jälkeen.(noin. klo 19)

Turnaus pelataan 5+5 minuutin ajoilla, joka oli Pasin suosikkilaji. Jos osanottajia on enintään 18, pelataan kisa yhtenä  täytenä turnauksena jokainen jokaista vastaan. Jos ilmoittautuneita on enemmän, pelataan vajaakierroskilpailu noin 13-17 kierroksella. Kisan kokonaiskestoaika on noin 3,5 tuntia. 


Turnaukseen voi ilmoittautua ennakkoon Pekka Pietiselle (yhteystiedot alla) tai varsinaisen Pääsiäisturnauksen aikana ennen blikstikisan alkua Shakkiareenalla. 
Osanottomaksu on 10 euroa kaikilta. Maksu sisältää pienen iltapalan. Turnauksen voittajalle on luvassa vähintään 100 euron suuruinen palkinto. Lisäksi jaetaan muita palkintoja ja myös paras nuori palkitaan. Turnauksen tulokset eivät mene viralliseen vahvuuslukulaskentaan. 


Lisätietoja blikstikisasta saa Pekka Pietiseltä, puh. 050-5924766 tai sähköposti: pekka.pietinen@elisanet.fi