Suomen Kirjeshakkiliitto ry


 

ICCF
Europpa-lohkon III amatööricup

 

 

Uusi kolmivaiheínen turnaus pelaajille, joiden vahvuusluku on enintään 2000.
Turnaus järjestetäänICCF:n palvelimella. Kussakin ryhmässä on 7-11 pelaajaa alkukierroksella, 9-13 välieräkierroksella ja 11-15 pelaajaa viimeisellä kierroksella. Jokainen pelaaja pelaa yhden pelin ryhmänsä kaikkien vastustajien kanssa samanaikaisesti.

 

Ilmoittautuminen

Turnaukseen voivat osallistua vain vahvuusluvulliset pelaajat, joiden vahvuusluku on 1000–2000 nykyisessä vahvuuslukulistassa (2021/1). Turnaukseen ovat oikeutettuja vain kansallisten liittojen pelaajat, jotka ovat alueen 1 (Eurooppa) jäseniä.

Pelaajat voivat osallistua tavalliseen tapaan kansallisten liittojensa kautta tai, mikäli mahdollista, ICCF Direct Entry -järjestelmän kautta.

Osallistumismaksu on 5 € (DE-maksu). Kirjeshakkiliiton tilille maksettuna 7 €, viite 500746.

Ilmoittautuinen päättyy 31.1.2021.

Pelaajat jaetaan alustaviin ja välieräryhmiin mahdollisimman satunnaisesti; kuitenkin otetaan huomioon maantieteellinen jakauma sekä tasavahvojen vahvuuslukujen toteutuminen.

 

Turnauksen järjestäminen

Turnaus alkaa 20. helmikuuta 2021. Turnauksen kesto on 350 päivää Triple Block -järjestelmällä. Lomia ei ole. Kaikki ryhmät päättyvät viimeistään 1.2.2022.

Finaalin alkaa viimeistään 15.3.2023. Turnaus päättyy viimeistään 1.5.2024.

 

Palkinnot

Loppukilpailussa mitalit ja sertifikaatit jaetaan 3 parhaalle. (tarvittaessa käytetään tie-break-taukoja). Finaalin voittaja saa erityisen Cup-palkinnon.

Finaalin kolme parasta voivat osallistua suoraan henkilökohtaisen Euroopan mestaruusturnauksen semifinaaliin arvoistaan ​​riippumatta. Jokaisen välierän voittaja pääsee finaaliin.

Pelaaja voi osallistua niin moneen alkuryhmään, mutta korkeintaan kahteen välieräryhmään ja yhteen ryhmään finaalissa.


 

 

Aloitussivulle