Nuorisoasiat esillä SKSL:n kerhojen kokouksessa

Suomen Keskusshakkiliiton (SKSL) kerhojen kokouksessa Helsingin Shakkikodissa sunnuntaina 20.10.2002 tehtiin joitakin nuorisoshakille merkittäviä päätöksiä. Valmennustoimikunnan sihteeri ja nuorisoshakin sähköpostilistaa ylläpitävä Toivo Pudas Helsingistä sekä kahden shakkijuniorin isä Jyrki Raki Anjalankoskelta valittiin SKSL:n hallitukseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

Henkilövalintojen lisäksi kerhojen kokous päätti aloittaa Nuorisoshakki 2003 -projektin. Projektin tarkoituksena on mm. tehostaa kerho- ja koulushakkitoimintaa eri puolilla maata, ja aloittaa säännöllinen kerho-ohjaaja- ja valmentajakoulutus. Lisäksi projekti pyrkii tuottamaan shakkiaiheisia materiaalisalkkuja niin koulujen kuin shakkikerhojen käyttöön.

Projektiryhmään kuuluvat alkuvaiheessa mm. SKSL:n hallitukseen nyt valitut Toivo Pudas ja Jyrki Raki, sekä muita nuorisoshakkialueen aktiivi-ihmisiä. Projekti alkaa tammikuussa 2003, mutta ennen sitä kerhojen kokous velvoitti SKSL:n hallituksen ja projektiryhmän laatimaan selkeän projektisuunnitelman ja Nuorisoshakin Vuosi 2003 -julistuksen. Lisätietoja projektista ilmestyy mm. tälle forumille myöhemmin.

20.10.2002