SEURAJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 2000 -2001 TIEDOTE 6

Tämä tiedote sisältää 10.-11. 2. pelattujen otteluiden tulokset sekä tammikuussa pelatun III divisioonan lohkon 10 kokonaisuudessaan.

Karsinnat 1 ja 2 divisioonaan noususta

Ilman karsintoja I divisioonaan nousevat vertailun kolme parasta II divisioonan joukkuetta; EtVaS 2, RikSha ja RaahLi. Nousukarsinnan parit ovat:
JärvSK - X
KankSK - NaShSe
JyS 2 - KarhTS 2

2 divisioonaan nousee yhteensä 10 joukkuetta, näin 2 divisioonan lohkot saadaan 6 -joukkueiseksi. Tarvitaan vain yksi karsintaottelu, se on HämSK - I-HSK 6.
Suoraan nousevat HM-93, ES-78, Remi 3, Taraus 4, TuTS 3, KankSK 2, KyrSK, KaSY ja OSS 3.

Karsintaotteluissa ensinmainittu on kotijoukkue. Joukkueet voivat sopia pelipäivästä keskenään. Suositeltava päivä on 10.3. Takaraja on 8.4.

Karsintaottelujen varapelaajia koskeva sääntötäsmennys: Säännöissä oleva lause "Karsintaotteluissa voivat pelata vain sellaiset pelaajat, jotka ovat sarjakauden aikana pelanneet joukkueessa vähintään yhden pelin" tarkoittaa vain nimettyjš pelaajia. Varapelaajia voidaan käyttää asiaa koskevien sääntöjen mukaan.

SM-liigan viimeisten kierrosten järjestelyt

SM-liigan kaksi viimeistä kierrosta pelataan Helsingissä Kinaporin palvelukeskuksessa Kinaporinkatu 9 A (Hämeentie 58-60). Lauantaina 10.3. pelit alkavat klo 15 ja sunnuntaina klo11. Järjestelyistä seuroilta peritään SKSL:n hallituksen päätöksellä 400 mk/joukkue.