SEURAJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 2012–13

Tiedote 4

5.10.2012

TAKAISIN ETUSIVULLE

Uusi nettitulosilmoituslomake

Kilpailun avausviikonloppuna otettiin käyttöön uusi nettitulosilmoituslomake, jota toivotaan ensisijaisesti käytettävän koko kauden ajan. Se on yhteyshenkilöille helpompi ja paljon nopeampi kuin perinteinen s-posti. Tulokset menevät tällöin automaattisesti "puskuriin" ja kun ylläpito on tarkistanut ottelun, se päivittyy automaattisesti sekä kierroksen tulospalveluun, että taulukkosivuille.

Kauden erikoismääräykset

Toimikunta on täsmentänyt kauden erikoismääräyksen kohtaa 6, missä mainitaan 130 km sääntö ja selo/elo ero on nostettu 150 pisteeseen.

Ns. 130 km säännön osalta (kohta 6) toimikunta on päättänyt tehdä seuraavat lievennykset: kielletty selo(/elo)ero on kasvatettu 100:sta 150:een selo(/elo)pisteeseen ja selkeyden vuoksi ero lasketaan otteluhetken selo(/elo)jen sijaan elokuun alussa vallinneiden selo(/elo)jen mukaan. Lisäksi III-divisioona on rajattu säännön piiristä pois siten, että pelaajien vahvuuksia ei voi verrata III-divisioonassa pelaavien alempien joukkueiden seloihin.

Sakkomaksuja luovutustapauksissa

Toimikunta (Kytöniemi ja Munukka olivat jääveinä) on päättänyt antaa TuTS 2 joukkueelle 70 euron sakkomaksun, koska TuTS 2 luovutti 5.pöydän pelinsä, eikä pelaaja saapunut pelipaikalle lainkaan. ESK tuomittiin maksamaan 35 euron sakon, koska ei ilmoittanut edelliseen päivään klo 20:00:een mennessä vastustajalle luovuttavansa kahta pöytää. (Luovutus tapahtui klo 22:35).
- Tällä kaudella joukkue jonka pelaaja joka ei saavu pelipaikalle ja on ilmoitettu kokoonpanoon, maksaa siis 70 euron sakon (Liiga ja 1.D) sekä 50 euron (2. ja 3.D), jos nimetty pelaaja ei saavu pelaamaan. Samaten mikäli luovutusta ei ilmoiteta alimmille pöydille edellisen päivään klo 20:een mennessä sekä kilpailun johtajalle että vastajoukkueelle, joutuu seura maksamaan vastaavasti 35 euron tai 25 euron sakkomaksun Shakkiliitolle.


Sivu päivitetty 05.10.2012 23:35 (OESZ/H/TM)