SEURAJOUKKUEIDEN SM-KILPAILU 2013–14

Tiedote 4

24.9.2013 (lisäys 26.9.2013)

Luovutukset otteluissa

JSM-toimikunta (1 jäävi) on päättänyt 2.divisioonan ottelun HSK/4 - X 2-3 lopputuloksen muuttamisesta HSK/4 - X 3-2, koska X:n joukkueessa ei ole ollut pelaajaa 3.pöydällä, eikä luovutusta ole siten annettu alimmalla pöydällä, kuten erikoismääräyksissä mainitaan. Pelatut pelit menevät tuloksina kuitenkin vahvuuslaskentaan. Korjatut ottelutulokset ja taulukot on julkaistu JSM-sivuilla.

Shakkikerho X on jättänyt protestin ottelun lopputuloksesta kilpailun tuomarille 26.9.2013. Tuomarin lopullinen päätös liitetään tähän samaan tiedotteeseen.

Tuomarin ratkaisu X:n protestissa

Kilpailun tuomari on palauttanut alkuperäisen ottelutuloksen HSK/4 - X 2-3, mutta määrännyt X:n maksamaan osanottomaksun suuruisen rangaistusmaksun erikoismääräysten mukaisesti. Tuomari päätös lisätään tähän tiedotteeseen lähipäivinä.

Joukkueluovutus

PSY 2 luovutti syyskuun ottelunsa 3.divisioonassa. PSY 2 pelaa jäljellä olevat kolme otteluansa asianmukaisesti ja pelit menevät selolaskentaan ja näin ollen rahasanktiota ei tule. PSY 2:n kaikki (neljä) ottelut merkitään tulostaulukkoon 5-0 -häviöiksi riippumatta pelattujen pelien tuloksista. Näin nousukamppailu ei vääristy, mutta maksetuille osanottomaksuille/lisensseille tulee katetta pelien muodossa.

Matkapuhelimet yms SM-LIIGA:n otteluissa

Kilpailun tuomaristo on päättänyt että LIIGA:ssa sovelletaan matkapuhelimien osalta nollatoleranssia. Perusteluna tuomaristo pitää kilpailun kansainvälistä tittelikelpoisuutta ja sitä että jokaisessa ottelupaikkakunnalla on oma JSM-toimikunnan nimeämä KvT/FT tason tuomari pelipaikalla. Muilla sarjatasoilla 1.D, 2.D ja 3.D sovelletaan erikoismääräyksissä mainittuja toimenpiteitä.

Muutoshakemukset joukkuekokoonpanoihin

Liian lähellä avausviikonloppua tuli useita muutoshakemuksia eri sarjatasoilla kokoonpanoihin. Avauskierroksen pelioikeuksiin ne kaikki hylättiin liian myöhäisen ajankohdan perusteella. Muutoshakemus on jätettävä JSM-toimikunnalle viimeistään 10 vrk ennen ottelupäivää ja JSM-toimikunta tekee päätöksen muutoshakemuksesta viimeistään 7 vrk ennen ottelupäivää. Muutosta hakenut joukkue on velvollinen ilmoittamaan muuttuneesta vakiokokoonpanosta vastajoukkueelle samassa yhteydessä, missä yhteyshenkilö ilmoittaa myös ottelun pelipaikan ja alkamisajan. Ilmoitus ei velvoita pelaamaan sillä kokoonpanolla, vaan joukkueen voi nimetä normaalissa järjestyksessä pelipaikalla.

Sivu avattu 24.09.2013 18:25 (OESZ/H/TM)
Sivu päivitetty 25.09.2013 01:27 (OESZ/T/JK) Lisätty tieto PSY
Sivu päivitetty 26.09.2013 22:30 (OESZ/H/TM) X:n protesti kilpailun tuomarille.
Sivu päivitetty 30.09.2013 22:11 (OESZ/H/TM) Tuomarin ratkaisu X:n protestissa.