Ellivuori Grandmaster Tournament

NEWS

Kansainvälisen tason naisshakkia Ellivuoressa

[A.Satonen]

Vammalassa järjestetään 24.8.-1.9.2002 naisten suurmestariturnaus. Ellivuori Grandmaster Tournament on ensimmäinen suurmestaritasoinen naisten turnaus Suomessa. Kilpailuun osallistuvat Suomen parhaat naispelaajat kansainväliset mestarit Johanna Paasikangas-Tella, Niina Koskela ja Tanja Rantanen.

Suomen naiskärjen lisäksi kilpailuun osallistuu neljä ulkomaista suurmestaria. Osanottonsa ovat jo varmistaneet Venäjän Jekaterina Polovnikova, Liettuan Dagne Ciuksyte ja Latvian Dana Reizniece. Polovnikova on Venäjän paras junioripelaaja ja korkeatasoisen Venäjän Cupin voittaja vuodelta 2001. Ciuksyte menestyi erinomaisesti vuoden 2001 MM-turnauksessa Moskovassa sijoittumalla 16 parhaan joukkoon. Vammalan Shakkikerhoa edustava Dana Reizniece on nelinkertainen Latvian mestari ja EM-hopeamitalisti 18-vuotiaiden sarjasta parin vuoden takaa.

Turnaus pelataan hotelli Ellivuoressa. Kilpailun yhteydessä järjestetään myös Vammalan Shakkikerhon viikonlopputurnaus, sekä kaikille avoin pikashakkikilpailu. Turnauksen järjestää Vammalan Shakkikerho tukenaan Suomen keskusshakkiliitto ja Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys.

Lisätietoja

Arto Satonen, 0500-639617, asatonen@sci.fi

[Home] [Info] [Players] [Results] [Games] [News]
Updated 16.4.2002