[Valmennusluennot, kevät 1999] [Valmennusluennot, syksy 2000]

Mitä voimme oppia shakin mestareilta?

Valmennusaiheinen luentosarja, toukokuu 2002

Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys ry järjestää Helsingin Shakkikodilla (Haapaniemenkatu 14, Merihaan liiketason kauppakeskus) luentosarjan aiheena "Mitä voimme oppia shakin mestareilta?" maanantai-iltaisin toukokuun ajan. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, siten että alle 20-vuotiaat junioripelaajat ja naispelaajat maksavat Shakkikodin ovimaksuna 2 euroa ja muut 6 euroa.

Tilaisuudet on suunnattu yhdistyksen toimintaidean mukaisesti shakkia harrastaville junioripelaajille, mutta tällä kertaa aiheet on valittu siten, että kaikki shakinharrastajat löytävät luennoista kiinnostavaa kuultavaa. Kussakin luennossa keskitytään yhteen Suomessa tai Suomen lähialueilla vaikuttaneeseen shakin huippupelaajaan hänen parhaiden peliensä, avausrepertuaarinsa, ja muiden hänen peleistään löytyvien opettavaisten shakkiaiheiden kautta. Tilaisuuksiin on varattu aikaa keskustelulle ja harjoituspeleille luennon aiheista.

Aikataulu

Päivämäärä           Aihe                Luennoija
maanantai 6.5.2002 klo 16-20	"Värikäs Aleksei Shirov, Latvia"  Jussi Tella
maanantai 13.5.2002 klo 16-20	"Idearikas Yrjö Rantanen, Suomi"  Jouni Yrjölä
maanantai 20.5.2002 klo 16-20	"Omaperäinen Bent Larsen, Tanska"  Joose Norri
maanantai 27.5.2002 klo 16-20	"Monipuolinen Lembit Oll, Viro"   Kalle Kiik

Luennoijat

SM Jouni Yrjölä on yksi Suomen neljästä suurmestarista ja pitkäaikainen Suomen kärkipelaaja. Jouni on viime aikoina kunnostautunut englanninkielisten avausrepertuaarikirjojen kirjoittajana.

KvM Kalle Kiik on suomalaisten hyvin tuntema virolainen kansainvälinen mestari. Kalle on oppinut shakin Tallinnan kuuluisassa shakkikoulussa, ja lisäksi hän on opiskellut Tarton yliopistossa urheiluvalmennusta.

KvM Joose Norri on hallitseva shakin Suomen mestari, jonka tietämys shakin avausteoriasta, shakkihistoriasta ja tehtäväshakista on ainutlaatuista maassamme.

KvM Jussi Tella kansainvälinen mestari, joka on toiminut mm. Suomen olympiajoukkueen kapteenina. Tällä hetkellä Jussi toimii myös Suomen Keskusshakkiliiton nuorten valmennusryhmän päävalmentajana.

Lisätietoja

Jussi Tella, Jussi.Tella@kolumbus.fi, p. 050-567 5339 (gsm), p. 09-547 1453 (koti).

Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys ry, antti@shakki.net, http://www.shakki.net/antti/.

Toivomme ennakkoilmoittautumista tilaisuuksiin järjestelyjen helpottamiseksi.

Tervetuloa!

[Kotisivu]