Etusivu » Toiminta

Toiminta

Yleistä

Järvenpään Shakkikerhon (JärvSK) tehtävä on edistää shakin harrastusta. Toiminnan ydintä ovat koulutus ja harjoittelu peli-illoissa, kilpailuihin osallistuminen ja kilpailujen järjestäminen.

Lähitulevaisuuden toiminta näkyy lyhyesti etusivun tapahtumakalenterissa.

Peli-illat

Tiistaisin klo 18.00-21.00 opetellaan ja harjoitellaan shakin peluuta Mankalan koulun piharakennuksessa, Kytötie 73. Jokainen shakista kiinnostunut on tervetullut tutustumaan riippumatta taidoista tai iästä.

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 järjestetään koulutusta varhaisnuorille yllämainitussa paikassa. Lisätietoja Timo Myryltä.

Kilpailuihin osallistuminen

Shakissa on monia erilaisia kilpailumuotoja: henkilökohtaisia ja joukkuekilpailuja; lähishakkia, kirjeshakkia ja tehtäväshakkia; lyhyitä ja pitkiä miettimisaikoja. JärvSK:n jäsenet osallistuvat kaikkeen tähän.  Kerhon joukkueet ovat jatkuvasti mukana SM- ja liittotason kilpailuissa.

Kilpailujen järjestäminen

Kerho järjestää vuosittain avoimen mestaruusturnauksen, joka houkuttelee kilpailijoita eri puolilta Suomea ja myös Virosta ja Venäjältä. Tämä lisäksi järjestetään avoimia nuorisoturnauksia ja kerhon sisäisiä kilpailuja.

(päivitetty 11.1.2017)

Sivun alkuun