Tammer-Shakki

Tervetuloa Tampereen suurimman shakkikerhon kotisivuille!

Uutinen

Tammer-Shakin perinteisen kinkkuturnauksen voitto Tommi Luukkoselle Jyväskylään

16.12.2017

Tammer-Shakin perinteinen kinkkuturnaus pelattiin la 16.12.2017 viidenkymmenen pelaajan ottaessa mittaa toisistaan osin aikatasoituksellisessa nopean shakin turnauksessa. Pelaajat oli jaettu luokkiin seloluvun perusteella seuraavasti A =>2250, B =2001-2249, C=1751-1750, E<1500. Pelaajan vahvuuden perusteella 30 min peliaika jaettiin siis 15/15, 12/18,9/21,6/24,3/27 minuuttia.

Kilpailu käytiin tilaisuuteen sopivassa rennossa jouluisessa hengessä perinteisiä (nykyisiä hieman vapaampia) siirto/korjaussääntöjä noudattaen, eikä näin ollen tuomarina toiminutta Jaakko Mäntyniemeä tarvinnut pelitilanteiden ratkomisella vaivata.

Ripeällä rytmillä pelattujen kierrosten jälkeen selvisi kiertopalkinnon kaiverruksien jälkeen matkaavan Jyväskylään Tommi Luukkosen tuloksella 6,5/7. Toiseksi tuli Lahden Shakin Jyrki Kiltti ja kolmanneksi Seinäjoen shakkikerhon Rami Taipale.

Kuvassa voittaja Tommi Luukkonen seuraa Mika Karttusen ja Jyrki Kytöniemen tiukkaa vääntöä kolmannen kierroksen pelissä, etualalla hopeamitalisti Jyrki Kiltti ja Tammerin Jani Ahvenjärvi.

Nuorten osalta pelaajat jaettiin kahteen ryhmään ennen ja jälkeen 2006 syntyneet ja palkintona oli mitalit. Nuorempien ykkönen oli Niklas Jaakkola, toinen Sini Jokinen ja kolmas Milo Sarajärvi. Ennen vuotta 2006 syntyneiden paras oli Jimi Multanen, Elias Keso oli toinen ja Demetrio Corbanese kolmas

Kinkku ja suklaashakki

Ja eihän se kinkkuturnaus ilman kinkkua ole mitään. Arvotun kinkun voitti tällä kertaa Joni Seppälä ja nuorten suklaashakki meni Jimi Multaselle.

Kinkkuturnauksen tulokset

Tammer-Shakki kiittää järjestäjiä ja osallistujia ja toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa :)

V.Jaakkola