Tammer-Shakki

Tervetuloa Tampereen suurimman shakkikerhon kotisivuille!

Uutinen

Nuorten SM-kisojen ratkaisevat kierrokset vuorossa

9.6.2018

Nuorten SM-kisat ovat olleet vanhempien sarjojen (U12-U20) osalta käynnissä jo torstaista ja nuorimmatkin (U8-U10) aloittivat urakkansa perjantaina.

Sarjoissa U12-U20 on peliaikana 90 min/40 siirtoa + 30min sekä 30 s/siirto koko pelin ajan. U8-U10 sarjoissa peliaika on 60 min sekä 30 s/siirto koko pelin ajan. Kaikissa sarjoissa pelataan 7 kierrosta. Sarjat U16-U20 täyskierroskilpailuna, kukin 8 pelaajan voimin ja nuoremmissa ikäluokissa runsaan osanottajajoukon vuoksi vajaakierros kilpailuna.

Vanhempien ikäluokkien sarjoissa on jäljellä 2 ratkaisevaa kierrosta, tänään 6. kierros klo 15.30 ja sunnuntaina 7. kierros kello 09.30

U20 sarjaa johtaa viiden kierroksen jälkeen kohtuu odotetusti Toivo Keinänen tuloksella 5/5.

U18 sarjassa pelaa Tammerin Jaakko Takala, sarjan kärjessä on Anastasia Nazarova tuloksella 4,5/5.

U16 sarjassa Tammerin nuoria on mukana peräti 5 eli Tamas Martinec, Demetrio Corbanese, Jimi Multanen, Niko Palttala ja Matias Pajarre. Viiden kierroksen jälkeen Tamas on pistein 4/5 kärjessä . Demetrio on kolmantena 3/5 tuloksella ja Jimi + Nikokin kärkkyvät vielä puolen pisteen päässä. Kuudennen kierroksen pelissä Tamasilla on mahdollisuus varmistaa mestaruus, jännitystä piisaa :)

U14 sarjassa neljä Tammerin nuorta mukana Elias Keso, Konsta Jaakkola, Tuure Luosto ja Elisabet Hollmerus. Oliver Wartiovaara johtaa puhtaalla pelillä 5/5 ennen Elias Kesoa 4/5 ja Konsta Jaakkolaa 3,5/5. Elisabet tuo mitalin tyttöjen sarjasta.

U12 sarjassa mukana kuusi Tammerin nuorta Konsta Kinnunen, Sini Jokinen, Miska Moisio, Sunjae Seo, Joel Järvinen ja Joona Heinonen. Tasaista sarjaa johtavat Anton Sinitsyn ja Volter Aapola tasapistein 4,5/5. Tammerin Sini Jokinen ja Joel Järvinen kärkkyvät mitaleita kolmessa pisteessä. Sini luonnollisesti taistelee myös tyttöjen mestaruudesta, Sara-Olivia Sippola on pisteen edellä kokonaistuloksissa ennen kahta viimeistä kierrosta.

Nuoremmat ikäluokat pelaavat hieman tiivistetyllä aikataululla eli lauantaina on vielä klo 15.30 5. kierros. Sunnuntaille jää siis jännitettävää vielä kahteen peliin.

U10 sarjassa mukana neljä nuorta Otso Luosto, Onni Ruusunen, Akseli Ivanoff ja Kauno Pohjola. Sarjan kärjessä Ilkka Koota 4/4.

U8 sarjassa Tammerista Niklas Jaakkola, Linus Färnemyhr, Aleksej Spakov. Niklas on neljän kierroksen jälkeen kärjessä maksimituloksella 4/4 .

O-sarjaan eli valmentajien ja huoltajien sarjaan on rohkaistunut mukaan 6 osanottajaa mukana Tammerin Darren Reed ja Reijo Jaakkola. Darren on aloittanut vahvasti kolmella voitolla.

Livepöydät U14-U20 sarjat

Chessbomb Livepöydät U14-U20 sarjat

Livepöydät U12 sarja

Livepöydät U8 ja U10 sarjat

Vesa Jaakkola