Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys ry.

Shakin kansainvälinen mestari Antti Pyhälä, piirros Thomas Ristoja.

Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys ry:n tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti shakkia harrastavien lahjakkaiden nuorten ja naispelaajien valmennusta ja kilpailumatkoja. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, juhlia, kilpailuja ja koulutusta. Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä järjestää asianmukaisella luvalla rahankeräystä ja arpajaisia.

Yhdistyksen toiminta on lopetettu. Parhaimmat kiitokset kaikille yhdistyksen toimintaan osallistuneille ja suomalaista shakkia tukeneille tahoille.

Yhdistys jakoi vuonna 2008 kolme stipendiä nuorille lupaaville naisshakinpelaajille. Stipendien saajat olivat Laura Savola, Erika Uusitupa ja Qiyu Zhou.

Yhdistys sai aikaan mm. seuraavia shakkitapahtumia:

[Antti Pyhälä] [Antin pelejä] [Kuvia Antista / toimittanut Jaakko Kivimäki] [Yhdistyksen säännöt] [Yhdistyksen hallitus] [Toiminta v. 1998] [Toiminta v. 1999] [Toiminta v. 2000] [Toiminta v. 2001] [Toiminta v. 2002] [Toiminta v. 2003] [Toiminta v. 2004] [Toiminta v. 2005]

<antti@shakki.net> 22.7.2008